top of page
DSC_5673.jpg

Samarbeidspartnere

Sparebankstiftelsen DNB

Sparebankstiftelsen DNB er vår største bidragsyter. Siden 2021 og frem til og med 2026 vil  Sparebankstiftelsen DNB ha støttet E-sport Alliansen med omlag 17 millioner kroner. Omtrent halvparten av disse pengene går videre ut til medlemsklubber gjennom våre søknadsordninger.

Sparebank.png

Altibox

Altibox har siden 2023 støttet E-sport Alliansen med aktivitetsmidler til medlemsklubbene våre. Frem til og med 2025 vil Altibox ha bistått med over 1 million kroner til våre medlemsklubber som ønsker å skape e-sportaktivite, øke sin kompetanse eller jobbe for inkludering og mangfold.

bokslogo RGB.png

Nolimit

Nolimit er vår bekledningspartner. E-sport Alliansen har et tett samarbeid med Nolimit i utviklingen av klær for medlemsklubber og deres deltakere. 

2019-NoLimit-logotype sort.png

Viken Idrettskrets

Viken Idrettskrets har siden opprettelsen av E-sport Alliansen vært en tett samarbeidspartner. Sammen jobber vi for gode rammer for e-sport i norsk idrett. Vi samarbeider også på et europeisk bredde-e-sportprosjekt kalt "European Grassroots Esports" gjennom Erasmus+. 

20-VikenIK.png

Glasspaper Solutions

Siden 2023 har vi samarbeidet med Glasspaper Solutions om utviklingen av vår egen medlemsportal. Medlemsportalen har som mål å søtte medlemsklubbene med enklere dialog, oversikt over hverandres tilbud, og mulighet for å søke støtteordninger. 

Glass.png
bottom of page