top of page
6ED038AD-B772-4764-ABAC-49950C0E2081.JPG

Kurs

E-sport Alliansen tilbyr flere typer kurs: 

  1. "Barneidrettstreneren" + e-sportmodul

  2. Grunnkurs e-sporttrener

  3. Spillspesifikke kurs

 

Barneidrettstreneren gjennomføres i samarbeid Idrettskretsene. Dette er et kurs som passer for alle som skal trene barn og unge, spesielt i alderen 6 til 12 år. Grunnkurs e-sporttrener arrangeres i samarbeid med Einherjar og går litt mer i dybgden på trenerrollen i e-sport. Vi arrangerer også spillkurs i Overwatch, League of Legends og CS:GO i samarbeid med henholdsvis FLE esport, KAOS e-sport og 777 esports. Disse spillkursene handler mer om spilltekniske elementer.

 

Det er løpende påmelding på kursene, som betyr at når kursene har fullt antall deltakere, blir du kontaktet og informert om tid og sted for oppmøte.

Vi anbefaler alle som ønsker å være trener å ta trenerattesten hos Norges Idrettsforbund (NIF). Ved å gjennomføre dette kurset får du en god innføring i den grunnleggende trenerrollen. Vi gjør oppmerksom at trenerattesten og et e-læringskurs er obligatorisk før du tar kurset "Barneidrettstreneren". Disse kursene kan tas gjennom MinIdrett.

Kurspåmelding
Hvilke(t) kurs ønsker d melde deg på?

Takk for din interesse! Vi kommer tilbake til deg.

IMG-1502_edited.jpg

Trenerkurs

E-sport trenerkurs er fysiske kurs som utdanner deg til en e-sporttrener med ferdigheter i kommunikasjon, pedagogikk, strukturering av treninger og metodiske verktøy. Detaljert kursplan vil bli lagt ut når det er 20 påmeldte til kurset, men i utgangspunktet varer kurset fra 09.00 til 17.00 lørdag og søndag.

Pris for medlemmer: 1850,- (dekkes av E-sport Alliansen)

Pris for ikke-medlemmer: 2850,-

Best-eSports-games-2018-1024x719.png

Spillkurs

Spillkurs er digitale kurs som varer mellom tre og fire timer på kveldstid i ukedager eller helger. I spillkursene lærer du mer om de spesifikke spillene og hvordan du kan utvikle deg eller dine utøvere i spillene. I undervisningene benyttes hovedsakelig Discord og/eller Twitch i tillegg til selve spillet. Det er dermed viktig at du har spillene og programmene installert på forhånd.Det blir fortløpende lagt til kurs og/eller trinnvise kursmodeller i denne listen. Følgende spill har vi kurs i: Overwatch, CS:GO og League of Legends.

Pris for medlemmer: 500,-

Pris for ikke-medlemmer: 750,-

Anchor 1
bottom of page