top of page

Volda E-sport med Age of Empires IV-turnering

Volda E-sport gjennomførte i desember en knallgod Age of Empires IV-turnering, med støtte fra vår online turnering-stimuleringsordning. For deg som ikke kjenner til Age of Empires IV, så er det en e-sport som går inn under kategorien "RTS" (Real-time Strategy). Andre eksempler på slike RTS-spill er blant annet Warcraft og Starcraft. Dette blir ofte sett på som noen av de vanskeligste e-sportene å bli skikkelig god i. Vi har også hatt noen ekstremt gode e-sportutøvere fra Norge i Age of Empires IV, for eksempel Ørjan "TheViper" Larsen, som vant gode penger i 2021!


Kampene ble streamet på Volda E-sport sin egen twitchkanal.



Totalt 10 deltakere var med i turneringen, og 18 kamper ble spilt i løpet av de totalt syv timene det varte. I finalen var det Hiimrez mot Dragevann, som begge representerer Volda E-sport. Dragevann vant til slutt 2-1 og stakk av med Steam-gavekort og et gjevt padderidder trofé! Resultatene for hele turneringene finner du på padderidder.ves.gg.



Tusen takk til Knowit og Viken Fiber som sponser vår online stimuleringsordning, som gjør det mulig for klubbene å sette igang lavterskel e-sportaktivitet.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page