top of page

Ny ansatt i E-sport Alliansen!

Med stolthet kan vi annonsere at Mulan Friis er Bredde-e-sport alliansens nye ansatte i en nyopprettet stilling som koordinator og ansvarlig for SoMe/digitale medier.


Det er svært høyt moment på aktiviteten i klubbene og tilflyt av nye medlemsklubber til Alliansen. Dette gledelig vi oss stort over. Vi merker det godt administrativt og er opptatt av å ivareta både eksisterende og ny klubber på best mulig måte. Bredde-e-sport i Norge er fortsatt i en pionér-fase, det er mange klubber som trenger veiledning og oppfølging. Med økt vekst øker også trykket på å levere til forventing. Derfor er vi utrolig glade for å kunne forsterke laget med en ny ressurs i Mulan Friis.

Mulan Friis er Bredde-e-sport alliansens nyeste tilskudd til administrasjonen

Hun har mye erfaring fra arbeid med frivilligheten gjennom sine stillinger som koordinator og fagleder for frivillighet hos Deichman i Oslo. Hun har også stått ansvarlig for markedsføringen av bibliotekets litteratur og kultur arrangementer, i tillegg til å stå ansvarlig for planlegging og gjennomføring av flere av disse. Med et brennende engasjement for gaming og e-sport og arbeidserfaring fra Eldorado e-sport, er Mulan en veldig god match for Alliansen.


-Vi drømte om muligheten til å kunne ansette enda en administrativ ressurs i Alliansen. Takket være Sparebankstiftelsen DNB, kunne vi gå igang med ansettelsesprosessen i april. Etter å ha gjennomgått 123 søknader, 11 kandidater til speed intervju var Mulan en av to svært gode kandidater i siste runde. Hun etterlot seg et veldig godt inntrykk, en god case besvarelse og med solide referanser er vi kjempe glade for at hun takket ja til tilbudet fra oss, sier leder av Alliansen Ola Ekeberg Apenes.


Tiltredelse vil forhåpentlig skje ilø august. Vi ønsker Mulan velkommen til Bredde-e-sport Alliansen og håper alle vår medlemsklubber tar henne godt imot.
Kontrakten ble signert under helgens "Start-up seminar for e-sport klubber".

t.v. Ola Ekeberg Apenes, t.h. Mulan Friis.

364 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page