top of page

Norske Gamere – medlem av E-sportalliansen

Opphavet til Norske Gamere startet tilbake i 2015. I 2019 bestemte vi oss sammen med våre sammerbeidspartnere for å gå fra et E-Sportlag innen Squad til og bli et større E-sportsamfunn som brer seg over flere spilltitler. Vi har lokaler og kontorer i Hønefoss der vi opprinnelig startet. Til dags dato har vi et medlemstall på ca. 600 aktive spillere fra hele Norge.


Vi har også konkurrerende lag i blant annet spillene CS:GO, PUBG, Squad, Arma, Diablo, LoL og Rocket league. For oss er gaming en lidenskap der vi ønsker å tilby medlemmer sammhold og trygghet i at det finnes mange der ute med interesse for samme hobby. Vi har og flere meetups i året der vi møtes og spiller paintball, kjører gokart og blir bedere kjent. For oss er det viktigste med dette laget samholdet vi har og som vi bygger videre på.


I [NG] er alle norske gamere velkommen. Både casual spillere og profesjonelle. Hos oss er det fullt lov å nytte seg av våre goder, så lenge man klarer å forholde seg til våre få, men nødvendige, retningslinjer.15 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page