top of page

E-sportalliansen med 50 medlemsklubber!Fra august 2021 til 31. august 2022 har E-sportalliansen gått fra omtrent 20 til 50 medlemsklubber! Engasjementet og utviklingen har vært enorm, og vi setter stor pris på medlemsklubbene våre. Bare i løpet av august 2022 har vi fått fem (!) nye medlemsklubber: Kløfta IL E-sport, Stoppen SK (SSK Players Lounge), BUIL eSport, Klæbu IL E-sport og Vikåsen IL E-sport. Velkommen til E-sportalliansen!


E-sportalliansen har nå over 2500 bredde-e-sportutøvere og medlemsklubber spredt i syv forskjellige fylker: Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Rogaland, Trøndelag og Nordland. Av alle våre 50 medlemsklubber er 82% av våre medlemsklubber representert i idrettslag. Vi setter like stor pris på alle medlemmene våre, og noen av medlemmene våre er primært nettsamfunn (Norske Gamere), lokale klubber (Odal E-sport) eller en kombinasjon (UiO Gaming). Det som er viktig er at medlemmene våre er registrert i frivillighetsregisteret og ønsker å bidra inn for å utvikle bredde-e-sporten gjennom aktivitet og erfaringsutveksling.


I tiden som kommer blir det mye spennende aktivitet som skjer i E-sportalliansen: Tre nye bredde-seriespill (Rocket League, Fortnite og Overwatch 2), en medlemskonferanse og flere fysiske e-sportcuper i samarbeid med KRED. I tillegg arrangerer medlemsklubbene våre online turneringer som skaper god bredde-e-sportaktivitet på nett. Vi gleder oss til fortsettelsen!


Tusen takk til bidragsyter (Sparebankstiftelsen DNB), samarbeidspartner (Viken Idrettskrets) og sponsorer (Knowit og Viken Fiber) for den utrolige reisen så langt. Uten dere med på laget ville det ikke vært mulig å sette igang eller opprettholde tilbudet vi nå har. Håper vi kan fortsette samarbeidet og utviklingen av norsk e-sport i årene som kommer!

139 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page