top of page

E-sport trenerkurs hos Lier IL E-sport!

I helgen ble det levert et flott trenerkurs av Einherjar hos Lier IL E-sport. 21 deltakere fra 8 forskjellige medlemsklubber deltok på kurset, og med dette er vi over 50 trenere i E-sportalliansen med en trenerkompetanse i e-sport!


John Arne som hovedforeleser fra Einherjar. Foto: Lier IL E-sport


Kompetanseheving for våre e-sporttrenere er noe av de viktigste vi kan bidra med for aktivitet og utvikling av bredde-e-sporten. Gjennom kurshelgen lærte deltakerne mer om blant annet strukturering og organisering av e-sporttreninger, kommunikasjon, verktøy til gjennomføring av e-sporttreninger og hvorfor søvn, kosthold og fysisk aktivitet er viktig for helse og prestasjon i e-sport. I tillegg fikk de en liten smakebit selv på fysisk aktivitet i e-sport!

Fysisk aktivitet i praksis! Foto: Lier IL E-sport

Noe av det viktigste deltakerne får med seg i løpet av trenerkurset er nettverket og relasjonen de bygger til andre klubber og trenere. Bredde-e-sporten er i rask vekst om dagen og søken etter kunnskap og nettverk er stor! En ekstra takk til Lier IL E-sport som hospiterte trenerkurset denne gangen, og til Einherjar for at de reiser land og strand rundt for å gjennomføre trenerkursene.


Denne gangen var kurset finansiert av E-sportalliansen. Som medlemsklubb kan du søke om deltakelse på trenerkurs, eller søke om å arrangere trenerkurs selv i din lokale klubb (krever at det er nok deltakere lokalt i din klubb og/eller fra nærliggende klubber).


Vil du vite mer om hva e-sport trenerkursene dreier seg om?


Gruppeoppgaver og god diskusjon! Forot: Lier IL E-sport.E-sportalliansen er stolte av aktiviteten alle våre medlemmer skaper.

Sammen bygger vi bredden!

70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page