top of page

Registrer medlemskapet ditt

Oppdatert: 27. mai 2022

En påminnelse om å registre medlemskapet hos Bredde-e-sportalliansen her på nettsiden.Jeg vil minne om at medlemskapet hos Bredde-e-sportalliansen kan, og bør, registreres her på nettsiden. Målet er at nettsiden skal fungere som en medlemsdatabase. I tillegg åpner det opp for å implementere flere nyttige kommunikasjons-funksjoner mellom alliansemedlemmer i fremtiden; for eksempel oppretting av et forum-område, hvor man kan diskutere og dele erfaringer.


Følg denne linken for å komme til registrering:


Denne nettsiden utnytter foreløpig et enkelt brukerkonto-system med registrering og innlogging. Hver registrerte bruker/alliansemedlem får sin egen brukerkonto hvor det er mulig å selv fylle inn informasjon om organisasjonen. Her kan det lastes opp logo, dele linker til andre sosiale medier og egen hjemmeside, og kanskje skrive en liten introduksjon om organisasjonen.

På profil-siden kan alliansemedlemmene selv redigere info om sin organisasjon

Når en organisasjon er registrert og fått tildelt brukerkonto vil profilen da listes opp som et “kort” på medlemssiden, hvor det er mulig for andre å se profil-siden. https://www.esportalliansen.no/medlemmer Husk å laste opp logo som profilbilde!


Takk for oppmerksomheten!

Mvh. Martin Wulff Web-ansvarlig

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page