top of page

Portrettintervju: KIL Brage (Thanos)

Bredde- Alliansen består av mange idrettsklubber, og vår visjon er å gi deg som ny driver av E-sport lag kunnskap og tips til oppstart, samt ett tilbud for dine medlemmer. For å bli bedre kjent med oss, har vi laget en portrettserie av flere av våre nøkkelpersoner i prosjektet.


Først ut er Brage fra Konnerud IL!


Navn: Brage Engeset Rødal

Alder: 29

Ingame nickname: Thanos – fordi jeg måtte slette noen undergrupper i Discord da regler ikke ble fulgt. Ble kalt “the destroyer of worlds”.

(Også ligner han litt på en Marvel helt også)


Bosted og hvilken E-sport klubb representerer du?

Er fra Grimstad, prater østlending og representerer Konnerud IL Esport (KIL)


Hvorfor valgte klubben å starte med akkurat E-sport?

For å gi et tilbud til ungdom med interesse for spill og inkludere spill i idretten og sporten


Har du noen erfaring med idrett fra før? Jeg er utdannet i idrett med både bachelor og master i coaching og idrettspsykologi med fordypninger mot fotball, og jeg har spilt fotball i mange år.


Hva er det beste med breddealliansen?

At vi skaper aktivitet for spillinterssert ungdom i Drammensområdet og Norge


Hvor vil bredde e-sport være om 2 år? Der at E-sportgruppene i Norge drives med mange foreldre som frivillige og fasilitatorer for aktiviteten barna driver med. Forhåpentligvis som en del av ungdomssatsingen til Norges Idrettsforbund. Esporten blir en sunn arena for spilling og adferd/holdninger i spillverden.


Hva er ditt beste E-sport minne?

Lier Esportcup og den seriøsiteten som var over det arrangementet. Ansiktet på Ungdommen lyste opp. Det var helt Champions League – for å bruke et fotballutrykk.


Bildet er fra Lier's E-sport cup

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page