STIMULERINGSORDNINGER

Stimuleringsordningene du som medlemsklubb kan søke på hos oss baserer seg på to grunnleggende konsepter: aktivitet og kompetanse. De fire områdene du kan søke støtte om er kursing, bredde-e-sport cup og åpen kveld, teknisk struktur og online turneringer. Du kan søke flere ordninger samtidig, men vær oppmerksom på at du da må rangere hvilken ordning som er viktigst for din klubb.

Kursing

Ønsker du å sende e-sporttrenerne dine på kurs? Eller kanskje klubben din ønsker å arrangere et kurs? Gjennom denne ordningen kan du søke støtte til både deltakelse og fasilitering av kurs. 

Søk her.

Online turnering

Har du lyst å arrangere en online turnering i klubbens favorittspill? Eller kanskje dere vil prøve med et nytt spill for å sjekke interessen?

 

Søk her. 

E-sport cup

Søk støtte til å arrangere en e-sportcup! Med denne ordningen får du levert cup-oppsettet "på døra" i samarbeid med Geeks E-sport. 

Søk her.

Teknisk struktur

Trenger dere PC'er, tilbehør, bord, stoler eller liknende for å starte opp med e-sport? Har dere noe egne midler eller en lokal sponsor? Da kan du søke om å få en tilsvarende sum fra oss til å øke tilbudet deres ytterligere!

Søk her.

Åpen dag

Ønsker du å vise frem hva e-sport er i din lokale krets? Her kan du søke støtte til å arrangere et event som viser hvorfor e-sport er så attraktivt i akkurat ditt område!

Søk her.

Har du spørsmål om stimuleringsordningen?

Ta kontakt med Ola eller André på post@esportalliansen.no