top of page
ralston-smith-zc9pWsPZd4Y-unsplash.jpg

Støtteordninger

Støtteordningene du som medlemsklubb kan søke på hos oss baserer seg på to grunnleggende konsepter: aktivitet og kompetanse. De fem områdene du kan søke støtte om er kursing, e-sport cup, åpen kveld, teknisk struktur og online turneringer. Du kan søke flere ordninger samtidig, men vær oppmerksom på at du da må rangere hvilken ordning som er viktigst for din klubb. Du kan ikke søke støtte på ordningene finansiert av Sparebankstiftelsen DNB hvis du allerede har fått tilslag på midler fra stiftelsen som du bruker i søknadsbudsjettet ditt.

Kursing

Ønsker du å sende e-sporttrenerne dine på kurs? Eller kanskje klubben din ønsker å arrangere et kurs? Gjennom denne ordningen kan du søke støtte til både deltakelse og fasilitering av kurs. 

Online turnering

Har du lyst å arrangere en online turnering i klubbens favorittspill? Eller kanskje dere vil prøve med et nytt spill for å sjekke interessen?

E-sport cup

Søk støtte til å arrangere en e-sportcup! Dere kan arrangere deres egen cup eller få levert cup-oppsettet "på døra" i samarbeid med KRED. 

Teknisk struktur

Trenger dere PC'er, tilbehør, bord, stoler eller liknende for å starte opp med e-sport? Har dere noe egne midler eller en lokal sponsor? Da kan du søke om å få en tilsvarende sum fra oss til å øke tilbudet deres ytterligere!

Åpen dag

Ønsker du å vise frem hva e-sport er i din lokale krets? Her kan du søke støtte til å arrangere et event som viser hvorfor e-sport er så attraktivt i akkurat ditt område!

0276f6a998873820f45d0c1cf80e2ce8.jpg

Altibox-fondet

Altibox-fondet er en egen søknadsordning for medlemsklubber som ønsker mer aktivitet, kompetanse eller inkluderingstiltak i sitt e-sporttilbud.

Har du spørsmål om støtteordningene?

bottom of page