top of page

Portrettintervju: Helge Rønning

Helge Rønning er egentlig fra Asker, men har bundet Lier og Lier IL E-sport til sitt hjerte, og med sin brede erfaring fra helsevesenet er han alltid den sindige typen under våre møter.

Helge har alltid noe klokt å si, og hjelper gjerne til hvis du har spørsmål!

Vi i Bredde-Alliansen stilte han noen spørsmål 🙂Navn: Helge Rønning


Alder: 35


Hva er ditt nick, og hvordan endte du opp med det?

Askerramp. Fra Asker, men egentlig ikke særlig ramp. Men ble nå Askerramp allikevel.


Bosted og hvilken E-sport klubb representerer du?

Lierskogen og Lier IL e-sport


Hvorfor valgte klubben å starte med akkurat E-sport?

Lier IL ønsket å favne enda bredere og få med enda flere barn og unge i idrettslaget. Vi ønsket å tilby fysisk aktivitet, kombinert med trening i utvalgte e-sportspill. Midt i blinken for et fremoverlent Lier idrettslag.


Har du noen erfaring med idrett fra før?

Spilt fotball og bandy i Vollen Ungdomslag, og drevet med både landevei og terrengsykling i Asker Cykleklubb. Kan ikke skryte på meg noen erfaring fra e-sportscenen, desverre.


Hva er det beste med breddealliansen?

Å finne et felleskap med andre frivillige organisasjoner som vil det samme som deg; lage gode og riktige aktivitetsarenaer for våre medlemmer. Breddealliansen treffer blink hos oss som driver frivillig på den måten at det er lite fokus på politikk og posisjon, kun på aktivitet!Hvor vil bredde e-sport være om 2 år?

Det er bredde e-sporten som er med på å bygge opp grunnmuren for et aktivt og positivt e-sportmiljø i Norge, som er basert på idrettens verdier og fairplay. Om to år arrangeres det breddeserie i de spillene som klubbene samles rundt, jevnlige oppmøtebaserte e-sportcuper og online turneringer.


Hva er ditt beste E-sport minne?

Vår første e-sportcup i Heiahallen når Lier IL gikk av med seieren etter en nervepirrende finale. Det var utrolig stort å se mestringsfølelsen, felleskapet og gleden blant våre medlemmer.

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page