top of page

Vår nye prosjektleder er endelig på plass!

Etter noen hektiske uker etter endt søknadsfrist for vår nyopprettede stilling som prosjektleder for Bredde-e-sport alliansen, har vi endelig fått på plass en veldig spennende kandidat til jobben. Tilsammen søkte 86 person på stillingen, og igjennom flere runder med blant annet caser, intervju- runder og research rundt personer, er vi endelig å mål.


Det har vært en svært omfattende prosess med fantastisk innsats av ansettelseskomiteen, samt at Viken Idrettskrets har også bidratt med veldig gode faglige råd og innspill til prosessen. Vi har vært opptatt av en grundig og ryddig prosess, så derfor har dette tatt tid. Full tiltredelse etter oppsigelsestid blir 1. aug. Men med en myk oppstart før sommeren.


Vi har nå gleden av å presentere André Bauman som ny prosjektleder for E-sport jobben!


André er 36 år, bosatt i Oslo, har tidligere erfaringer fra både Strømsgodset Toppfotball, og studert mastergrad i ernæring på Oslo-Met. ;en har de siste årene jobbet for Lillestrøms Sportsklubb, Olympiatoppen, og driver nå også Gamersperformance. Sistnevnte er kostholds- og treningsveiledning for gamere og e-sportutøvere

Så vår nye mann André har stor erfaring fra toppidretten, og skal ta erfaringen sin inn mot bredde idretten og E-sport Alliansen!


8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page