top of page

Påmelding til vinterens breddeserier 2023

Nå er det ikke lenge igjen av påmeldingsfristen til E-sportalliansens to breddeserier! Fristen for påmelding til Overwatch U19+ er lørdag 28. januar kl 15.00. Minner om at du kan melde på ditt lag direkte gjennom turneringssiden på gamer.no. Foreløpig har vi 12 lag påmeldt fra flere forskjellige klubber: Svelvik IF E-sport, Tollnes E-sport, DBK E-sport, Einherjar eSport, Raufoss E-sport, Hei E-sport og Lier IL E-sport. Dette blir en god og nivåtilpasset serie for barn og unge! I tillegg blir det deltakerpremier til samtlige i U19-divisjonene.I tillegg til OW2-serien har vi også vår egen Rocket League breddeserie. Denne serien er anbefalt til deltakere rundt gold og plat-nivå. Påmeldingsfristen for deltakelse er innen 1. februar 2023. Her blir det premiering til samtlige deltakere, og en ekstra premie til vinneren av serien! For påmelding sjekk ut turneringssiden på gamer.no. Merk at et krav for deltakelse i turneringen er at laget ditt er medlem av E-sportalliansen!


Avslutningsvis kommer det også et regelmessig turneringstilbud i Fortnite! Dette er ikke avklart enda, men vi sikter på oppstart mot slutten av februar. Vi kommer tilbake med mer informasjon når rammene er avklart.


Alle våre cuper, serier og turneringer er administrert og nivåtilpasset for et best mulig aktivitetstilbud for barn og unge! Har du ønsker eller tilbakemeldinger så ta kontakt på post@esportalliansen.no.

60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page