top of page

Ny milepæl - 75 medlemsklubber

Det har skjedd mye spennende denne våren i bredde-e-sporten og for E-sportalliansen. Per dags dato er vi oppe i 75(!) medlemsklubber! Blant de nye tilskuddene i vår bredde-e-sportfamilie finner vi flere idrettslag: Rakkestad, Herøya, Madla, Byneset, Siljan, Hemsedal, Hovding og Selfors Ungdomslag. Bare på denne listen er spredningen over seks forskjellige fylker, noe som viser at vi er en godt voksende nasjonal organisasjon.

Aktive e-sportmedlemmer blant disse nye idrettslagene varierer fra 0 (oppstartsklubber) til rundt 50. Stort sett er det samme e-sporter det tilbys (eller ønskes tilbudt): Rocket League, Fortnite, League of Legends, Overwatch, Valorant og CS:GO. I tillegg er det noen av klubbene som tilbyr Roblox og Minecraft som "social gaming" for de aller yngste.


Utover disse idrettslagene som tilbyr e-sport, har vi også gleden av å introdusere to andre frivillige initiativer: Kragerø Røde Kors og Ranking Battles Norway! I Kragerø er tilbudet i oppstartsfasen med stor involvering fra ungdommen selv i etableringen av tilbudet. Det ønskes primært en satsning på FIFA og Rocket League med mulighet for andre titler etterhvert.

Ranking Battles Norway har en etablert kjerne på 30 e-sportutøvere i fighting-spill (f.eks. Tekken og Street Fighter) og huser seg for øyeblikket i Oslo sentrum, med 10-12 konsoller. De står for arrangering av turneringer i det norske fighting-spill samfunnet. For mer informasjon om disse turneringerne sjekk ut nettsiden deres.


Vi er stolte av å representere et samfunn for bredden av e-sportinitiativer. Sjekk ut medlemssiden vår for en full oversikt over alle medlemsklubbene i E-sportalliansen.


Velkommen til våre nye medlemsklubber!


59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page