top of page

Første trenerkurs i 2023!

Helgen den 21. - 22. januar 2023 braker det løs med årets første trenerkurs for medlemmene i E-sportalliansen! Denne gangen blir kurset gjennomført hos Lier IL E-sport. Klubbene som er representert på dette kurset er Svelvik IF E-sport, FYR NIL E-sport, Odal E-sport, Hurdal IL E-sport, Lier IL E-sport, Volda E-sport, Åssiden IF E-sport, DBK E-sport og Nordstrand IF E-sport. Totalt er det 23 deltakere på kurset.


Kursgjennomføringen er i regi av Lier IL E-sport og kompetanseleverandør Einhjerjar. Einhjerjar har gjennomført mange e-sport trenerkurs over hele landet, og har flere dyktige pedagoger som gjennomfører trenerkursene. Vi er stolt over at de også er et E-sportallianse-medlem!


På disse kursene lærer man blant annet om pedagogiske virkemidler, viktigheten av en sunn livsstil når man driver med e-sport, sytematikk, planlegging og gjennomføring av e-sporttreninger.


Minner om at din klubb kan søke E-sportalliansen om støtte til gjennomføring av kurs eller sponsing av deltakeravgift for dine trenere på et eksternt kurs, gjennom vår stimuleringsordning. Vi oppfordrer klubbene i regionene utenfor Oslo og Viken til å søke om trenerkurs. Verdal IL E-sport gjennomførte i høst sitt første e-sport trenerkurs i Trøndelag-regionen. Dette ble en stor suksess. Nå gleder vi oss til å få enda flere utdannede e-sporttrenere i E-sportalliansen!

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page