top of page

European Grassroots Esports: Prosjektmøte

Den 7. - 9. juni deltok Viken idrettskrets med og E-Sport Alliansen på det andre prosjektmøtet i Erasmus+ prosjektet "European Grassroots Esports". Prosjektet har som mål å gjøre det lettere å starte opp og drifte bredde-e-sport tilbud. Møtet foregikk i Amsterdam på H20 Esports Campus, et flott eventsenter for blant annet gaming og e-sport!

Møtet hadde som hovedfokus å sikre fremdrift i prosjektet, i tillegg til gjennomgang av de tidlige leveransene i prosjektet (kartlegging og modeller).

Prosjektpartnere er ISCA - International Sport and Culture Association (som leder prosjektet), DGI Gymnastik representert med ressurspersoner fra blant annet DGI Esport, HUNEZ (e-sportforbundet i Ungarn), play-eS HanseSPIEL e.V. fra Tyskland og H20 Esports Campus fra Nederland.


Deltakerne fikk i løpet av dagene prøve seg på litt fysisk aktivitet med en tvist av gaming:Det ble også tid til en omvisning på campusen, med mulighet for å prøve seg fram i forskjellige e-sporter.

Mer informasjon om leveransene i prosjektet kommer nærmere ferdigstillelse (i løpet av 2024). Neste samling for prosjektmedlemmene blir på MOVE kongressen mot slutten av året. Prosjektet avsluttes i desember 2024 og vi gleder oss til å dele læringen og resultatene vi har fått gjennom prosjektet!


For mer informasjon om prosjektet les mer på ISCA sine sider.

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page