top of page

European Grassroots Esports: Prosjektmøte

Den 7. - 9. juni deltok Viken idrettskrets med og E-Sport Alliansen på det andre prosjektmøtet i Erasmus+ prosjektet "European Grassroots Esports". Prosjektet har som mål å gjøre det lettere å starte opp og drifte bredde-e-sport tilbud. Møtet foregikk i Amsterdam på H20 Esports Campus, et flott eventsenter for blant annet gaming og e-sport!

Møtet hadde som hovedfokus å sikre fremdrift i prosjektet, i tillegg til gjennomgang av de tidlige leveransene i prosjektet (kartlegging og modeller).

Prosjektpartnere er ISCA - International Sport and Culture Association (som leder prosjektet), DGI Gymnastik representert med ressurspersoner fra blant annet DGI Esport, HUNEZ (e-sportforbundet i Ungarn), play-eS HanseSPIEL e.V. fra Tyskland og H20 Esports Campus fra Nederland.


Deltakerne fikk i løpet av dagene prøve seg på litt fysisk aktivitet med en tvist av gaming:Det ble også tid til en omvisning på campusen, med mulighet for å prøve seg fram i forskjellige e-sporter.

Mer informasjon om leveransene i prosjektet kommer nærmere ferdigstillelse (i løpet av 2024). Neste samling for prosjektmedlemmene blir på MOVE kongressen mot slutten av året. Prosjektet avsluttes i desember 2024 og vi gleder oss til å dele læringen og resultatene vi har fått gjennom prosjektet!


For mer informasjon om prosjektet les mer på ISCA sine sider.

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page