top of page

Altibox øker støtten til bredde-e-sport!

E-sport Alliansen har fått forlenget og forsterket avtalen  med Altibox.

Dette betyr at e-sportklubber som er medlemmer hos E-sport Alliansen har mulighet til å søke om midler fra Altibox-fondet.

 

Foto: Bilde 1: Fra åpen dag for jenter hos Tollnes E-sport i 2023. Bilde 2 og 3: Fra Jentegaming på Sentralen i Oslo i 2024,


- Med dette samarbeidet blir Altibox med på å videreutvikle norsk bredde-e-sport og gir enda flere barn og unge mulighet til å delta på engasjerende gaming-eventer i trygge omgivelser, sier prosjektleder André Baumann i E-sport Alliansen.


- Vi ønsker at flest mulig barn og unge skal få anledning til å game i trygge omgivelser. Dette gjøres ofte gjennom organiserte tilbud, og derfor setter vi nå av enda mer midler i vårt «Altibox-fond» hvor klubber kan søke om midler, sier markeds- og merkevaredirektør Jannicken Lampe i Altibox.

 

Fondet er opprettet gjennom Altibox’ samarbeid med E-sport Alliansen, og tilbudet er tilgjengelig for klubber som tilbyr et breddetilbud innenfor e-sport.

 

Gjennom samarbeidet med E-sport Alliansen støttet Altibox i fjor to av våre gaming-eventer for jenter. Som en del av det utvidede samarbeidet vil Altibox gi støtte til flere arrangementer med særskilt fokus på inkludering og mangfold i e-sportmiljøet.

 

Om Altibox sitt samarbeid med E-sport Alliansen:

Altibox gir støtte til eventer som har særskilt fokus på å øke inkludering og mangfold i e-sportmiljøet, herunder egne jenteeventer eller eventer for personer med funksjonsnedsettelser, skolevegring etc. Det ble i 2023 gjennomført to gamingeventer for jenter på henholdsvis Østlandet (vår) og Vestlandet (høst) med formål om å øke inkluderingen av jenter i gaming. Nå økes støtten for å inkludere flere målgrupper.

Alle klubber som retter seg mot bredde-e-sport kan søke støtte gjennom Altibox-fondet: Slik kan klubbene øke e-sport-tilbudet lokalt til aktiviteter som cuper, turneringer, åpne dager, utstyr eller kurs/kompetanseheving.


Hvordan søker du som medlemsklubb på Altibox-fondet?

Ønsker du som medlemsklubb i E-sport Alliansen å søke på Altibox-fondet kan du besøke søknadssiden vår her. Minner om at behandlingstid er omtrent fire uker fra søknaden blir mottatt. Alle søkere får svar per e-post som brukes i søknaden. Har du andre spørsmål kan du ta kontakt på post@esportalliansen.no
64 visninger0 kommentarer

Kommentarer


bottom of page