top of page

Åssiden er snart allianse-klar!

Pål Landt Ourdahl er drivjernet i Åssiden idrettsforening, og er ivrig innenfor både E-sport og håndball. De er godt igang med planleggingen før ett nytt E-sport lag dannes i Viken.


Navn:Pål Landt Ourdahl

Alder: 43

Hva er ditt nick, og hvordan endte du opp med det?

KongenAvDrammen ? Har alltid vært en super patriot av min by og snakket Drammen opp og frem i alle sammenhenger. Så når jeg begynte med gaming på slutten av 90 tallet. Så i spillet Counter Strike var det noen kamerater fra Oslo som stadig kalte meg KongenAvDrammen og dermed så ble det bare slik. Fra spøk til realitet?

Bosted og hvilken E-sport klubb representerer du?

Åssiden i Drammen og representerer Åssiden Idrettsforening


Hvorfor valgte du å starte med akkurat E-sport?

Vi er en bydelsklubb med tradisjoner for håndball og fotball, men vi ser at vi på langt nær favner alle. Vi la ut noen følere om E-Sport i november/desember 2019 og kjørte en liten demo/stand i Berskaug hallen (Åssiden idrettsforening sin hall), som ble en stor suksess. Vi bestemte oss derfor å begynne søknadsprosessen om midler for å komme igang. Lang historie kort. Så kom CV-19 og klubben fikk andre utfordringer og søknader med avslag, men nå er dette i orden. Så Åssiden håper å være igang januar-februar 2021?


Har du noen erfaring med idrett fra før?

Ja jeg sitter idag som leder av håndballen i ÅIF og medlem av hovedstyret samtidig som det er klubben jeg har selv spilt fotball for.


Hva er det beste med breddealliansen?

Et utrolig bra samhold og en flott gjeng som vil det samme. Nemlig det å skape aktivitet og glede for barna våre. Alle her er så åpne med å dele erfaringer.


Hvor vil bredde e-sport være om 2 år?

På vei til å bli en av de største sports grenene vi har i Norge.


Hva er ditt beste E-sport minne?

Sitte på internettcafe i Drammen sentrum en hel natt og Game CS med gutta. Det var liksom en tidlig form for The Gathering?

12 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page